Registreren

Wachtwoord vergeten

Login

Inloggen

Onze klanten

Na de informatieve webinars te hebben gevolgd via pensioenmanager, heb ik Jan gecontacteerd om eens samen door mijn situatie te gaan. Hij heeft hier grondig de tijd voor genomen om alle opties te bespreken en ondertussen zijn we dan ook een samenwerking aangegaan over hoe ik mijn fiscale situatie kan optimaliseren voor de komende jaren!

Roy Teeuwen
Orbinson BV / Bedrijfsleider

Jan heeft mij zeer goed begeleid bij de start van mijn zelfstandige activiteit. Ook werden belangrijke mijlpalen tijdig besproken en kon hij vaak extra relevante informatie verschaffen die ik dan weer kon voorleggen aan een boekhouder, andere verzekeringsinstelling of bankwezen.

Testimonial
Loïc De Schaepdryver
Osteopaat

Attente en proactieve mensen die je graag helpen met al je vraagstukken betreffende pensioenopbouw, investeringen en fiscale optimalisatie. Snelle reactie op mails/telefoontjes en altijd bereid om fysiek/digitaal te vergaderen voor uitgebreid overleg en uitleg. Zeer handig voor bedrijfsleiders!

Testimonial
Bahoz Sanaan
Parodontoloog Bahoz Sanaan

De duidelijke, transparante en persoonlijke ondersteuning heeft mij snel vertrouwen gegeven. Ook al was ik overtuigd goed geïnformeerd te zijn mbt mogelijkheden tot fiscale optimalisatie als voorbereiding op het pensioen werden mij tools aangeboden die ook meteen - dus nog voor de pensioenleeftijd - al een mooi rendement geven. Iets meer dan een jaar geleden heb ik de eerste stappen gezet waarvan ik nu al maandelijks van het resultaat kan genieten.

Geert Gommeren
GCV Goal - consultant

Pensioenmanager gaat verder waar de meeste al lang gestopt zijn! Dankzij Jan van Pensioenmanager hebben wij onze bezoldiging fiscaal kunnen optimaliseren. Zo betalen we minder sociale bijdragen en bedrijfsvoorheffing maar houden we netto wel meer over. Ook de mogelijkheden voor financiering van vastgoed via pensioenplanning is zeer interessant optie voor de nabije toekomst.

Martyn Smeers
Freelance Consultant

Na het volgen van enkele webinars heb ik pensioenmanager gecontacteerd. Na het eerste gesprek wist ik niet goed wat ik moest verwachten maar dankzij Jan en zijn medewerkers is alles vlot geregeld.

Testimonial
Karel Hermans
Tandarts

Als startende arts heeft Jan mij vanaf het eerste uur met zijn expertise bijgestaan. Zonder afdoende scholing vanuit de opleiding was het financiële aspect en heel het luik rond pensioenopbouw zeer onduidelijk. Met klare en verstaanbare uitleg heeft Jan telkens weer uitgelegd welke opties er zouden zijn en welke voor mij de beste kan zijn. Altijd met wederzijdse communicatie en plaats voor vragen wordt er een beslissing genomen. Met deze begeleiding heb ik zicht op een goede pensioenopbouw maar ook voor andere fiscale zaken en verzekeringen kan ik altijd bij Jan terecht. Aan te raden!

Testimonial
Kristof Swinnen
Huisarts

Ik heb onmiddellijk een goed gevoel gehad bij Jan. Los van het feit dat hij zeer sympathiek is, is hij iemand die zijn materie heel goed onder de knie heeft. Denkt mee met zijn klanten, heel flexibel aangezien hij nog 's avonds laat tot in Ternat is gereden om een document te laten tekenen zodat deze op tijd werd bezorgd aan de maatschappij. Ik kan altijd met mijn vragen bij hem terecht. Ik ben alvast een grote fan en ik heb hem meermaals aangeraden bij kennissen.

Testimonial
Michael Degeest
P.A.Recruitment - Zaakvoerder

Pensioenmanager legde zeer fijn uit hoe de optiwarranten mij konden helpen om geld snel en fiscaal vriendelijk uit een vennootschap te halen. In tijden van hoge inflatie is het goed om het geld geen 3 jaar te moeten blokkeren. Bedankt voor de persoonlijke hulp.

Testimonial
Axel Vulsteke
Zaakvoerder IT's Vulsteke

Pensioenmanager heeft toekomstgericht een positieve bijdrage geleverd aan mijn bedrijf. Ook al ben ik een startende onderneming, zeer kleinschalig, de geboden service en snelle feedback op vragen heeft mij verrast! Daarnaast blinkt Pensioenmanager uit in kennis van zaken!

Testimonial
Joeri Masuy
Zaakvoerder / Odrone BV

Pensioenmanager.be regelde mijn verzekeringen, IPT en persoonlijk pensioensparen tegen de beste voorwaarden. Alles gaat digitaal, tot en met het zetten van de handtekening. Daardoor kon ik mij volledig toeleggen op mijn functie als consultant. Goede bereikbaarheid en snelle respons. Bedankt!

Testimonial
Tom Geelen
Zaakvoerder GP_X BV

Super goede ervaring met de mannen van Pensioenmanager. Ik ondervond vooral een snelle interactie op al mijn vragen en noden. Altijd een juiste oplossing voor je vraag. Super content! En nu op naar een gezond een zorgeloos pensioen!👍 Gr Frank

Testimonial
Frank Simons
Zaakvoerder Simons Fashions Mannenmode

Ze hebben het begrip pensioensparen eens op een duidelijke en gestructureerde manier uitgelegd. Zo werd alles helder en kun je in samenspraak de juiste strategie opzetten voor een optimalisatie. Het vlotte en aangename karakter maakte dit eens te meer, super aangenaam. Kan dit enkel maar aanraden.

Testimonial
Joeri Dautzenberg
Architect - X-act Architecten

Heel duidelijk en overtuigend om toch een stap te zetten om bijvoorbeeld de ipt te doen. Veel voordelen!

Testimonial
Mostafa El Sayed
Zaakvoerder AMON BV

De mensen achter Pensioenmanager weten eigenlijk echt waar ze mee bezig zijn. Ik adviseer mijn klanten actief om eens met hen in gesprek te gaan. Via de digitale tools en hefboomproducten kunnen wij onze klanten op hoogstaande manier optimaliseren.

Testimonial
Jonas Bosmans
Accountant Tax Team

Pensioenmanager.be geeft mij een beter overzicht over de huidige plannen die ik lopen heb. De combinatie van de digitale tool en professioneel advies heeft mij een nieuw gamma aan optimaliseringen leren kennen.

Testimonial
Deen Roussel
Huisarts

"Voor mij alleen maar positieve ervaringen. Alles wordt goed geregeld en opgevolgd, hetgeen ik wel belangrijk vind aangezien ik daar zelf geen tijd voor heb. Heb het gevoel dat ze bezig zijn met de zaak en willen het beste voor mij."

Testimonial
Patrik Van Dael
Zaakvoerder Premonta

Neem hier terug de controle over je pensioen.

Plan je afspraak