Registreren

Wachtwoord vergeten

Login

Inloggen

Een plan op maat van ondernemers en vrije beroepen

Niemand betaalt graag te veel belastingen en kosten. Wij geven je een transparant inzicht en gaan samen op zoek naar betere oplossingen.

Meer info

Wij beveiligen het vermogen van de bedrijfsleider op rationele wijze. Er moet een goede balans gevonden worden tussen privé en professionele bescherming. Dit resulteert altijd in premiewinst.

Meer info

Wij zetten uw spaargeld aan het werk. Dit doen we door het inschakelen van performante (inter)nationale oplossingen voor de vennootschap en de natuurlijke persoon.

Meer info

Hoeveel extra pensioenkapitaal heb je nodig?

Een goed pensioenkapitaal, wat is dat eigenlijk? Hoeveel heb je nu exact nodig? Bereken het hier zelf tot op de eurocent!
0
0
3
3

Je hebt euro pensioenkapitaal nodig

Wil je meer weten over deze berekening of hoe je je pensioen het best kan beheren, maak hieronder een afspraak

Afspraak maken

Onze videos

Webinar Juridisch
Webinar: hiërarchie der rechtsbronnen

Webinar georganiseerd ism Thierry Lauwers van Lauwers Fiscale Advocaten.

Pensioen Vastgoed Webinar
Vastgoed aankopen met uw pensioenplan: integraal webinar van 28/02/2023

Via uw pensioeplan een vastgoedfinanciering aangaan is de meest interessante manier om te investeren als ondernemer. U koopt privé, maar lost uw kapitaalaflossingen af via uw fiscaal aftrekbaar pensioenplan. Daarnaast betaalt u privé enkel de intresten. Deze techniek lost veel problemen op voor ondernemers die uitdagingen hebben bij het aankopen van hun investeringsvastgoed.

Pensioen
Waarom is een pensioenplanner essentieel voor een goede oude dag?

Zonder twijfel is uw gespecialiseerd verzekeringsmakelaar de aangewezen persoon om uw pensioenopbouw te begeleiden. Herman legt u graag uit waarom.

Neem hier terug de controle over je pensioen.

Plan je afspraak