Het warrantenplan: webinar - Pensioenmanager

Het warrantenplan: webinar

- 01/07/2021

Wij presenteren u graag de “vergeten groente” binnen de fiscale optimalisatie. Via dit webinar leren wij u alles bij over het warrantenplan.

Wij presenteren u graag de “vergeten groente” binnen de fiscale optimalisatie. Via dit webinar leren wij u alles bij over het warrantenplan.

Een warrantenplan is een innovatieve bezoldigingstechniek die ervoor zorgt dat de bestuurder van een vennootschap op een aantrekkelijke manier bezoldigd kan worden. Een ruling is binnen ons productengamma niet noodzakelijk, om dat dit product voor 100% de wetgeving van 1999 (Wet op aandelenopties) volgt.

Tijdens dit webinar geven wij een technische uitleg, de praktische kant van het verhaal en maken we een vergelijking met het traditioneel dividend, het vvpr bis-dividend en de liquidatiereserve. De ene techniek sluit de andere niet uit. Vanaf januari 2021 kan je ook intekenen op maandelijkse basis op warrants. Hierdoor versterkt het nemen van een warrantenplan ook uw 80%-grens. Uw eindkapitaal van uw pensioenplanning vergroot, en u kan meer fiscaal optimaliseren. Selecteert u dan nog een goede verzekeringsmaatschappij, dan kan u het eindkapitaal in bullet ontlenen (privé) voor de aankoop van vastgoed. Veel plezier bij dit webinar: op 26 minuten en 47 seconden bent u helemaal mee bij deze techniek.

section icon
Inzicht in je dossier binnen 5 minuten!

Zorg ervoor dat je je eID kaartlezer bij de hand hebt en dat je je code kent. Dit is nodig om je pensioengegevens uit mypension te integreren in je totaalplan. Je kan ook aanmelden met itsme®-app. Als je eigenaar bent van een of meerdere huizen, zorg dan dat je de gegevens van je kredieten bij de hand hebt.

Bereken Hier Je Pensioen