Registreren

Wachtwoord vergeten

Login

Inloggen

Startdag voor tandartsen 2de Master

Over het event

Beste tweedejaars masterstudenten tandheelkunde,

Gefeliciteerd met het afwerken van je tweede masterjaar! We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor een speciaal opleidingsmoment dat gericht is op de start van jullie professionele carrière.

Tijdens deze sessie zullen we je voorbereiden op de overgang van student naar professional. Zonder deze voorbereiding ga je heel wat voordelen missen of onnodige risico's lopen.

We bieden waardevolle inzichten in de omkaderende aspecten die komen kijken bij het werken in de tandheelkundige praktijk, inclusief:

  • Fiscale vaardigheden: Verbeter en verfijn je technieken met behulp van casestudies en praktische oefeningen.
  • Financiële vaardigheden: Ontdek de verschillende financiële instrumenten en begrijp wat er onderliggend gedaan wordt met uw geld.
  • Bescherming: Ontdek uw "Zwarte Zwanen" voor u ermee in contact komt.
  • Optimalisering van uw sociale en fiscale zekerheid: Leer hoe je een gezonde balans kunt vinden tussen je werk en algemene kosten en lasten.

Dit opleidingsmoment biedt een uitstekende gelegenheid om je vragen te stellen, ervaringen te delen en waardevolle tips te krijgen van experts in het veld.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen de eerste stappen te zetten naar een succesvolle en bevredigende carrière in de tandheelkunde.

Je kan inschrijven via het formulier hier rechts, of je mailt maar als je live wil meevolgen.

(De studenten die LIVE komen, mogen ook even mee gaan eten na afloop)

Event Speakers

Jan Hermans
CEO & Co-Founder


Event Locatie

  • Online

Event Info

  • Prijs: €0.00


Tags:
webinar event

Neem hier terug de controle over je pensioen.

Plan je afspraak